FUDBALREGION

STANOJEVIĆ MALO I O “VOŠI”: Idemo do koske da dobijemo svaku utakmicu!

Fudbalska sezona je ušla u ciljnu ravninu. Pred Partizanom su četiri, možda i pet utakmica do kraja, zavisno od toga šta će uraditi u polufinalu Kupa Srbije.

Crno-bijeli će u pet dana dva puta igrati sa Vojvodinom, na oba preostala fronta po jednom, a cilj im je da dobiju oba meča i nastave trku za oba trofeja koja su na talonu.

– Malo je specifično što ćemo igrati dva puta za pet dana, teško je dobiti obe utakmice, a znamo da nam je to cilj, da ne kažemo moranje. Imamo 40 bodova više, ali jedan gol, jedna situacija, da ne kažemo nešto drugo… Igrali smo na Banovom brdu jednu od najboljih utakmica, a nismo pobijedili. Mi smo oprezni, maksimalno fokusirani, zato iskreno govorim da je svaka utakmica teška. Ali, idemo do koske, da pobijedimo. Nama je svaka utakmica važna. Sutrašnja može da odluči titulu. Ne mogu da kažem koja je važnija. Ovdje nema labavo, uvijek smo fokusirani. Ne ulazim u to kako će oni igrati. Nama je svaka utakmica „biti il’ ne biti“. Vojvodini je Kup prioritet, izgubila je sve šanse da može kroz prvenstvo da se domogne Evrope. Ovo je treći različiti trener novosadskog kluba otkako sam ovdje, svaki meč igra u drugačijem sistemu, istakao je trener Partizana Aleksandar Stanojević.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: weblink
Back to top button