EVROPSKE LIGEFUDBAL

Mihajlović: Lečenje mi je drugi put teže palo

Trener Bolonje Siniša Mihajlović prvi put nakon drugog izlaska iz bolnice susreo se sa novinarima i tom prilikom odgovarao na brojna njihova pitanja.

Na konstataciju predstavnika medija da im je nedostajao, odgovorio je u šaljivom tonu.

– I vi ste meni nedostajali, vi ste nužno zlo. Kada vam se u životu dese neke stvari, shvatite koliko vam nedostaju neke stvari za koje nikad ne biste pomislili da će vam faliti, kao recimo vi – rekao je Mihajlović.

Srpski stručnjak je naveo da mu je u bolnici najteže pala usamljenost jer je za više od mesec dana samo jednom video svoju suprugu, dok sa ostalim ljudima nije smeo uopšte da ima direktan kontakt.

– Bilo je mentalno teže da izdržim ovoga puta. Zbog korone sam stalno morao da budem sam, samo sam jednog dana video svoju suprugu na tri sata. Otkako su me primili u bolnicu cilj mi je bio da se vratim što pre. Sada sam već domaći u bolnici „Sant Orsola“, kada se sve završi moći ću da budem vodič ovde.

Mihajlovića je posebno obradovalo što se vraća fudbalu.

– Kada sam shvatio da ću posle 30 dana moći da se vratim na teren bilo je fenomenalno, osetio sam emocije koje ranije nisam poznavao. Zdravlje vam omogućava da uživate u životu, ali bolest vas natera da shvatite suštinu – poručio je Mihajlović.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Dave Bolno NKSFB
Back to top button