EVROPSKE LIGEFUDBAL

Alegri: Vlahović nije svjestan da je odigrao dobro

Trener Juventusa Masimo Alegri posle šokantnog poraza (1:2) svog tima od Đenove, nije kritikovao napadača Dušana Vlahovića, iako je u prošlosti to znao da radi čak i na utakmicama kada je dobro igrao i postizao golove.

Italijanski stručnjak je reprezentativca Srbije zamijenio u 74. minutu, što je njemu očigledno teško palo, ako je suditi po reakciji, koja kruži po društvenim mrežama.

– Ovo je bila jedna od najboljih Vlahovićevih utakmica u tehničkom pogledu. Zaista sam zadovoljan zbog načina na koji je tehnički vladao igrom. Govorio sam to i ranije, ali sam stalno bio napadan kao da pokušavam da ga upropastim. On nije igrao mnogo utakmica u Seriji A i moramo da pronađemo pravi balans za njega. Možda nije bio svestan da je odigrao dobru utakmicu i mislim da ćemo u narednoj sezoni videti njegov napredak u dinamici perfmormansi. Mora da shvati da nije odigrao lošu utakmicu ako nije postigao gol – rekao je Alegri.

Vlahović već četiri utakmice nije postigao nijedan gol, a mnogi zbog toga krive upravo Alegrija, koji svojom taktikom drži napadača odsječenog od ostatka tima, koji treba da ga hrani loptama.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button