FUDBALREGION

Lalatov Radnički se vratio iz mrtvih, Džigi Ninković jurio arbitra!

Misija “opstanak” možda se i ostvari za kragujevački Radnički poslije važne, možda i najvažnije pobjede ka tom cilju, protiv Proletera u meču prepunom adrenalina – 2:1.

Gosti su vodili, Jovanović je pogodio u 45+3. minutu, dugo su igrači Proletera držali meč pod kontrolom, imali sreće i da ne prime gol iz penala, ali ih je fortuna napustila u posljednjih desetak minuta.
Prvo je Nemanja Tomić bio hladan kao špricer z razliku od Marka Mirića u prvom dijelu. Etiketu heroja zaslužio je Maksimović koji je u 90. minutu bio snalažljiv u petercu Novosađana i uspio da donese zlata vrijedne bodove ekipi Nenada Lalatovića – Čika Dača je eksplodirao u tom trenutku!

Važnost meča učinila je svoje, obilježile su ga i velike tenzije aktera, koškanja, grubosti, a kulminacija svega uslijedila je na samom kraju. Nikola Ninković zaradio je crveni karton, a onda i krenuo da se probija do sudije kako bi se obračunao sa njim. Saigrači su ga jedva zadržali da ne napravi glupost koja bi ga sigurno na duži rok udaljile od terena.
Ninković nije mogao da se pomiri sa sudbinom, prijeteći je mahao prstom ka arbitru, ali se sve nekako okončalo bez fizičkog obračuna.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Malabar Mushroom Strain
Back to top button