KOŠARKAREGION

Čović: Preživeli opstrukcije, mnogi su hteli da nas pobede van terena

Košarkaši Crvene zvezde u ponedjeljak dočekuju Cedevita Olimpiju (19 časova) u majstorici polufinalne serije ABA lige, a tim povodom oglasio se i prvi čovjek kluba Nebojša Čović.

On je pozvao navijače u halu da pruže najglasniju podršku timu u dosadašnjem toku sezone, a nije propustio da naglasi da je klub preživjeo mnogo opstrukcije.

– Borili smo se za to prvo mesto upravo zbog ovakvih situacija, kako bismo imali prednost domaćeg terena pred važne mečeve – koja u ovakvim situacijama nije mala. Zvezdaši znaju kroz kakve opstrukcije na terenu i van njega smo prolazili prethodnih, ali i ove sezone! Dešavanja i kasniji događaji u prošlosti su pokazala da smo bili u pravu oko mnogih stvari i mnogih ličnosti koje su pokušavale da nas pobede van terena, ali ne i na terenu koji je jedino merilo – naveo je Čović.

Potom je nastavio:

– Zato pozivam i apelujem na sve naše navijače da dođu u ponedeljak u halu i pruže podršku momcima jer popravnog nakon treće utakmice polufinala nema! Pokazali smo nebrojeno puta da zajedno možemo mnogo toga, pobeđivali smo uz pune tribine, glasnu podršku i najveće evropske klubove u našoj dvorani. Zato verujem da i ovoga puta zajedno možemo da dođemo do rezultata koja nam donosi plasman u finale regionalne lige, takmičenja u kome branimo titulu. Dođite, za sve zvezdaše u ponedeljak uveče jedino mesto je naša hala Aleksandar Nikolić”.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button