KOŠARKAREGION

Radonjić: Sjajno, loše, pa sjajno, da se spremimo za Partizan

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić zadovoljan je pobjedom nad Cedevita Olimpijom 88:78 i plasmanom u veliko finale u kome će se njegov tim boriti za titulu protiv Partizana.

– Kao što sam rekao u najavi, da smo se, čitave sezone borili za prednost domaćeg terena, imali smo dva poraza. Došli smo u poziciju da odbranu domaćeg terena imamo prednost, to smo iskoristili i posle 1:1 savladali Olimpiju i idemo u finale. Slaba utakmica, sa naše strane. U intervalima, jako, jako dobra igra. Neke stvari su bile drugačije u nekim periodima, naravno, ovo ne sme da se zaboravi da se radi o jednom jako dobrom protivniku i treba biti u fokusu. Uspeli smo da uđemo u jednu prednost koju smo u tom zadnjem delu utakmice iskontrolisali. Sada ide neki drugi ritam i potrudićemo se da iskoristimo ovih par dana da se spremimo za Partizan – rekao je Radonjić i dodao:

– U formi smo takvoj kakvoj jesmo, moramo biti svesni toga da pokušavamo da pred ovaj meč popravimo određene stvari, da budemo bolji. Treba pričati o tome kolika je velika ta prednost, a ne koliko je problematičan taj pad. Možda je ovo ključno, kako je to izgledalo u periodima kad smo pravili prednost. Stvarno je izgledalo iznad svih očekivanja. Mislim da je za nas jako značajno što smo izdržali te udare, a ta tema o rezultatima, to je višegodišnja polemika ovde.

Radonjić je posebno izdvojio ofanzivni skok, kao jedan od bitnih segmenata.

Radonjić je prokomentarisao i to da li je pratio seriju Partizana i Budućnosti.

– Bio sam skoncentrisan na ono što je nama bilo najpotrebnije. Bili smo u našim problemima koji nisu bili mali. Koncentrisali smo se da tim bude što spremniji i da tim dođe do finala. Pratio sam dovoljno sigurno – rekao je.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: browse around these guys
  2. Povratni ping: bio ethanol burner
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button