KOŠARKANBA

BATLER NEVIDLJIV Boston izjednačio protiv Majamija VIDEO

Košarkaši Bostona slavili su protiv Majamija sa 102:82 u utakmici broj četiri finalne serije Istoka.

Tako su uspjeli da izjednače u seriji na 2:2 i donesu dodatnu dramatiku, za razliku od Zapada, gdje je Golden Stejt u ubjedljivom vođstvu protiv Dalasa.

Bilo je to sjajno veče Seltiksa, posebno sam početak utakmice i nestvarno vođstvo od 26:4, kojim su sebi jasno trasirali put ka drugom trijumfu.

Majami je u tih prvih 12 minuta promašivao bukvalno iz svih pozicija i poslije toga, stvarno nije imao čemu da se nada.

Bez Markusa Smarta, koji je uganuo zglob i nije ulazio na taren, zatajili su bukvalno svi, pa je i Džimi Batler uspio da postigne svega šest poena u 28 minuta.

Koliko su bili loši govori podatak da je Bam Adebajo stao na devet, Louri tri, a Strus i Pi Džej Taker su imali ispražnjenu kolonu za poene.

Dankan Robinson je dodao 14, Kejleb Martin 12, a najbolji je bio Viktor Oladipo sa 23 poena.

Kod pobjednika, istakao se Džejson Tejtum sa 21 poenom uz osam skokova, Pejton Pričard je dodao 14, Derik Vajt 13, a Džejlin Braun i Robert Vilijams po 12.

Koliko je sve bilo riješeno još u prvoj polovini meča svedoči i to da je Boston na poluvremenu imao prednost od 24 poena razlike, 57:33.

Majami se trgnuo tek nešto u nastavku, ali nedovoljno da stigne visoku razliku.

Naredni, peti meč igra se u noći između srijede i četvrtka od 02.30 po srednjeevropskom vremenu, a domaćin je ekipa Majamija.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button