KOŠARKAREGION

ZVEZDA: Bez navijača Partizana u finalu!

Za titulu šampiona u ABA ligi boriće se Crvena zvezda i Partizan. Uslijed boljeg plasmana poslije ligaškog dijela prednost domaćeg terna imaju puleni Dejana Radonjića. Prve dvije utakmice igraće se pred navijačima crveno-bijelih.

Svi mečevi se igraju u Pioniru. Prvi je na programu 27. maja, drugi 29, poslije toga će se 1. juna igrati pred pristalicama crno-bijelih. Oglasili su se danas sa Malog Kalemegdana i potvrdili da neće biti navijača Partizana na prve dvije utakmice.

“Interesovanje je ogromno, tim povodom želimo da obavijestimo javnost da prodaja paketa karata za prve dvije utakmice počinje u srijedu od 12 časova u prostorijama sportskog društva Crvena zvezda u Ljutice Bogdana i trajaće do 19 časova. Pojedinačnih karata neće biti u prodaji. Paket će moći da se kupi uz priloženu sezonsku ulaznicu i jedna osoba će moći da kupi maksimalno dva paketa ulaznica. Takođe, napominjemo da svaki kupac mora da priloži na uvid svoju sezonsku kartu, fotokopije i slike neće biti uzimane u obzir, ako ni članske karte”, navodi se u saopštenju i dodaje se da će kupci biti u obavezi da prilože i matični broj.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: funguy gummies
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button