KOŠARKAREGION

TURCI VJERUJU U SEBE Micić ne ide u NBA, ostaje u Efesu?

Trener Efesa Ergin Ataman izrazio je uvjerenost da će najbolji igrač te ekipe Vasilije Micić i naredne sezone biti dio šampionskog tima.

Navodilo se da bi srpski plejmejker mogao put NBA, što je identična situacija kada je umiesto toga odlučio da produži saradnju sa Efesom.

– Micić ima NBA opciju do 20. jula. Možda će o tome razmisliti ako ponuda dođe. Mislim da voli da igra u Evropi i da će ostati dio naše ekipe – rekao je Ataman.

Podsjetimo, Efes je postao treća ekipa u istoriji koja je odbranila titulu u Evroligi, a upravo je Micić bio najkorisniji igrač Fajnal-fora. Nakon odlučujućeg meča sa Realom Micić je istakao da ne isključuje odlazak u NBA.

– U situaciji sam gde imam ugovor na još dve godine bez obzira šta se desi. Ali naravno da želim da se oprobam u različitim izazovima. Ako se pojavi mogućnost spreman sam da rizikujem – rekao je Micić tad.

Podršku na taj potez mu je pružio i saigrač Šejn Larkin.

– Ako Vasa želi da ide u NBA, otići će. Kao što sam rekao, ljudi sami donese odluke. Ako mene pitate, volim da igra sa Vasom, sjajan je. Uradio je toliko toga dobrog u poslednjih nekoliko godina i mislim da je potpuno zaslužio da pokuša i u NBA ligi – rekao je Larkin.

Podsjetimo, Oklahoma polaže prava na Micića. Tanderi do sada nisu odlučili da ga dovedu, ali ni da ga trejduju u drugu ekipu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: health tests
  2. Povratni ping: how to join illuminati
  3. Povratni ping: 다시보기
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button