EVROPSKE LIGEFUDBAL

Levandovski: Završio sam sa Bajernom! 

Robert Levandovski je jasno stavio do znanja da ga više nećemo gledati u Bajernu! Mjesecima traje saga oko statusa Poljaka u Minhenu i izgleda da se bliži kraju. Koliko zbog interesovanja Barselone, toliko i zbog nesuglasica sjajnog špica sa rukovodiocima njemačkog prvaka.

– Moja era u Bajernu je završena! Više ne vidim mogućnost da igram za taj klub. Ne želim više da igram za njega. Transfer je najbolje rešenje za obe strane. Bajern je ozbiljan klub i nadam se da me neće zadržavati samo zato što to može, poručio je Levandovski iz kampa reprezentacije Poljske pred početak trećeg izdanja Lige nacija.

Kratak spoj na relaciji Levadovski – uprava Bajerna nastao je oko uslova pod kojima bi potpisao novi ugovor. Robert je želio još minimum dvije godine saradnje, uvjeren da je i u 33. sposoban da rešeta, dok su čelnici bavarskog giganta nudili samo nastavak na 12 mjeseci.

Bajern će pokušati da ublaži njegov ostanak tako što na početnu poruku Barselone, u vrijednosti od 32.000.000 evra, insistira na ravno 40.000.000 evra. Već sprema zamjenu u liku Sadija Manea, za koga se priča da bi bio plaćen Liverpulu između 35.000.000 i 40.000.000 evra. 

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button