EVROPSKE LIGEFUDBAL

VEDRI I OBLAČI U PARIZU “Sportski direktor” PSŽ-a Mbape tjera 13 igrača iz kluba?

Francuski reprezentativac navodno spremio listu igrača “za odstrel”, kao i spisak potencijalnih pojačanja.

Kilijan Mbape je poslije velikog obrta riješio da ostane u PSŽ-u, ujedno je odbio Real sa koji je već imao dogovor. To je već završena priča, uz enorman iznos novca koji će Francuzu pripasti, izgleda da je dobio i neka druga “ovlašćenja”.

On se obavezao na vjernost do 2025. godine, a prema pisanju španskih medija postao je čovek čiji se glas poprilično sluša u Parizu, pored predsjednika, sportskog direktora i trenera, posebno kad se govori o kadrovskim rješenjima.

Kako Španci navode, Mbape je sastavio listu od 14 onih koji bi trebalo da napuste klub. Među njima je su trener Maurisio Poketino i 13 igrača, a to su: Tilo Kerer, Julijan Draksler, Danilo Pereira, Leandro Paredes, Ander Herera, Lajvin Kurzava, Mauro Ikardi, Pablo Sarabia, Huan Bernat, Idrisa Gej, Kolin Dagba i Serhio Riko.

Katarani, koji imaju vlasništvo nad Pari Sen Žermenom, navodno su već odobrili taj spisak, a već se govori i o narednim koracima, odnosno igračima koji bi mogli da budu pojačanja.   

“Sportski direktor” Mbape je, kako navode Španci, odobrio dolazak Aurelijena Čuamenija iz Monaka, ukoliko PSŽ bude konkretniji od evropskog prvaka Real Madrida.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button