EVROPSKE LIGEFUDBAL

SJAJNA PRIMANJA Nemanja Matić među najplaćenijim igračima Rome

Žoze Murinjo i Nemanja Matić po treći put zajedno u istom klubu! Đanluka Di Marcio sinoć najavio, jutros je priča već “razrađena” i Italijani pišu o plati srpskog veterana u Romi.

Matić je na Old Trafordu prema nekim informacijama zarađivao blizu 7.000.000 evra bruto, što je slično cifri koju će imati u Rimu – 3.600.000 evra neto. Međutim tu su i bonusi s kojima bi iskusni vezista mogao da dobaci i do 4.200.000, navode pojedini izvori bliski rimskom klubu.

U pitanju su ozbiljna primanja za Seriju A i klub sa sa Olimpika, Matić će spadati u grupu najplaćenijih igrača Rome, što je još jedan pokazatelj koliko je zapravo bitan Murinju.

Portugalac je želio još zimus da ga dovede, ali tada nije bilo izvodljivo pa je na pozajmicu iz Porta stigao Seržo Oliveira. Kada je Srbin riješio da raskine preostalih godinu dana ugovora sa Junajtedom bio je to jasan signal i otvoren put da za ovaj posao.

Matićevo iskustvo je nešto što će mnogo značiti Murinjovom mladom veznom redu. Očekuje da će Vučicu ovog ljeta napustiti Henrik Mhitarjan, a najavljuju se i odlasci Žordana Veretua, Nikola Zaniola…

Dogovor sa Romom ima i mladi srpski golman Mile Svilar.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button