FUDBALREGION

Vujadinović napustio Radnički, kolike su Borčeve šanse?

Crnogorski fudbaler Nikola Vujadinović sljedeće sezone neće igrati za Radnički, saopštio je klub iz Niša. Ipak, kako stvari stoje, prema onom što je izjavio teško da će se novom treneru Borca Nenadu Lalatoviću ispuniti želja da ga dovede u Banjaluku.

– U godinama sam kada mi je porodica apsolutni prioritet i zbog preduge razdvojenosti poželeli smo da više vremena provodimo zajedno. Vezani smo za Beograd, zbog dece i da to nije slučaj ne bi bilo nijedne prepreke za nastavak saradnje sa Radničkim – obrazložio je svoju odluku Vujadinović iz koje se vidi da želi da karijeru nastavi u nekom od klubova iz prestonice Srbije ili okoline.

Defanzivac je pored Radničkog iz Niša, između ostalih klubova, igrao još za Udineze, Osasunu, Šturm i Leh.

– Želeo sam da se još jednom vidim sa ljudima iz kluba, da se pozdravimo i da im poželim sreću u novim izazovima, jer je sezona koja je za nama bila jako uspešna i prezadovoljan sam celokupnim boravkom u Nišu. Grad i klub su me od prvog dana prihvatili i učinili da se sve vreme boravka osećam kao kod kuće. Niš i Radnički mi svakako ostaju u srcu – rekao je Vujadinović.

Lalatović u Banjaluku dolazi krajem sedmice, a za očekivati je da u Boraca dovede bar po jednog igrača za svakoj liniji tima.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button