BIHFUDBAL

Lalatović izvršio prozivku igrača i odradio prvi trening sa crveno-plavima

Pola sata nakon predstavljanja Nenad Lalatović se spustio na teren Gradskog stadiona gdje je izvršio prozivku igrača i odradio sa timom prvi, laganiji trening.

Novom treneru Borca javio se 21. igrač. Bojan Pavlović, Strahinja Bošnjak, Aleksandar Vojnović, Aleksandar Subić, Amar Begić, Dejan Meleg, Jovo Lukić, Obren Cvijanović, Donald Mols, Dino Ćorić, Filip Račić, David Čavić, Savo Sušić, Ivan Grgić, Marko Kujundžić, Đorđe Milojević, Nikola Lakić, Nikola Andrić, Marko Brkić, David Vuković i Luka Kulenović. Benjamin Tatar dolazi sutra u Banjaluku, dok reprezentativne obaveze imaju: Nikola Ćetković, Luka Damjanović, Srđan Janjetović, Enver Kulašin, Dejan Popara.

– Nismo imali mnogo vremena za odmor, zbog predstojećeg Svjetskog prvenstva, zbog Evrope koju smo izborili. Sa nama je novi trener, novi stručni štab. Dosta igrača je otišlo, dosta će ih i doći. Naše je da radimo, pa ćemo vidjeti konačan ishod. Što se novog šefa tiče, svi znamo ko je on, jedan energičan trener, nadamo se najboljem, optimista je kapiten Aleksandar Subić.

Na prvom treningu bio je i novajlija Nikola Andrić.

– Skoro sam stigao u Banjaluku, spreman sam za rad, znam šta se od mene očekuje. Mislim da će nam novi šef donijeti disciplinu u igri, da će nam pomoći, biće sve OK, rekao je Andrić.

Iduće sedmice, Borčeva ekspedicija seli se na pripreme u Sloveniju, tačnije mjesto Zreče.

Debi na klupi Borca Nenad Lalatović će imati protiv Vojvodine 20. juna u prvoj prijateljskoj utakmici u Sloveniji, a zatim slijede okršaji sa Celjem, Goricom i najvjerovatnije Rijekom.

foto: Velibor Tripić

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button