FUDBALREGION

ZVEZDA: Pankov i Gobeljić produžili ugovore, uskoro će i Gajić

Radovan Pankov i Marko Gobeljić ostaće na stadionu Rajko Mitić i u narednom periodu.

Gobeljić je poslije nekih ranijih dešavanja pao u drugi plan kod Dejana Stankovića i nije dobijao minutažu, nalazio se na marginama zbog čega se čekao kraj sezone kako bi se razgovaralo o njegovoj budućnosti. Njemu ugovor sa Crvenom zvezdom ističe ovog ljeta i u jednom trenutku bio je bliži odlasku, nego ostanku na Marakani, s tim da se u međuvremenu dogodio preokret. Nezvanično se može čuti da će dobiti produžetak na još dvije godine.

Pankov je od početka bio želja Dejana Stankovića i već neko vrijeme radi se na njegovom ostanku. Ideja stručnog štaba je da Pankov zajedno sa Aleksandrom Dragovićem bude mentor mlađariji koja će dobijati šansu kroz sezonu, jer se radi o prvotimcima sa iskustvom i pojedincima koji vrlo dobro znaju Stankovićev sistem i način funkcionisanja.

Blizu potpisa je i Milan Gajić. Prvi pokušaj da se desni bek veže novim ugovorom u vrijednosti od 450.000 evra godišnje nije uspio jer on nije bio zadovoljan finansijskom stranom ponude, ali u međuvremenu jaz postaje sve manji i dvije strane su nadomak dogovora. 

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: how to join illuminati
Back to top button