EVROPSKE LIGEFUDBALTRANSFERI

REAL RAZBIO KASU Čuameni stiže u rekordnom transferu

Zvanično imamo najveći transfer ljetnog prelaznog roka – Oreljen Čuameni novi je fudbaler Real Madrida! Prema najavama svih relevantnih medija širom Evrope, Blankosi će na račun Monaka uplatiti 80.000.000 evra, plus još 20.000.000 u lako dostižnim bonusima.

Real Madrid je na zvaničnom sajtu objavio da je Čuameni potpisao ugovor na šest sezona i važiće do juna 2028. godine. Zvanična prezentacija novog Kraljevića zakazana je za utorak u podne. Ovo je način da šampion Evrope odgovori na fijasko koji je pretrpio sa Kilijanom Mbapeom prošlog mjeseca. Brzonogi ofanzivac je poslije mnogo razmišljanja i pritisaka sa svih strana izabrao ostanak u Pari Sen Žermenu, poslije čega se Florentino Perez maksimalno fokusirao na to da Karlu Ančelotiju ispuni veliku želju i angažuje supertalentovanog vezistu Francuske.

Čuameni stiže u pravom trenutku kako bi jednog dana zajedno sa sunarodnikom Eduardom Kamavingom naslijedio Luku Modrića i Tonija Krosa, koji su već zašli u pozne igračke godine. Pogotovo to važi za hrvatskog asa koji će uskoro napuniti 37 godina, ali je nedavno produžio ostanak u Madridu kako bi bio mentor mladom dvojcu na kojima će ostati teret da organizuju i vode igru madridskog giganta u budućnosti.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button