BIHFUDBAL

Igrao u Rusiji i Seriji A, sada je veliko pojačanje Sloge!

Novi član Premijer lige, dobojska Sloga jača je za pet fudbalera koji su potpisali ugovore.

Riječ je o već dokazanim i provjerenim igračima među kojima se izdvaja jedno ime. Defanzivac Milan Milanović stigao je iz kragujevačkog Radničkog, a u biografiji ima i pet utakmica odigranih u Seriji A koje je upisao u dresu Palerma. Milanovič sada ima 31 godinu, a karijeru su mu usporile brojne povrede. Ipak, vratio se u život baš pod komandnom palicom aktuelnog trenera Sloge Zorana Ćurguza kada je ovaj sjedio na klupi Željezničar Sport tima.

Karijeru je počeo u Zemunu, a zatim nastupa za mlađe selekcije Crvene zvezde odakle je prešao u moskovsku Lokomotivu. Imao je čak i poziv Juventusa sa kojim se nije dogovorio pa je odabrao Palermo. Sve je krenulo odlično, izborio se za minutažu, ali… Počele su povrede, desila se smjena trenera, pa je Milanović slat na pozajmice u Sijenu, Vićencu, Askoli i Pizu.

Duže od godinu nije igrao, a onda je uslijedio Ćurguzov poziv i stigao je u Banjaluku. Kasnije je nastupao za Triglav i Radnički, a sada se očekuje da bude od velike pomoći Dobojlijama koji su ozbiljno shvatili nastup u eliti.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button