FUDBALREGION

Zvezda izvisila, Kolumbijac odabrao ruske milione

Kolumbijac Mateo Kasijera bio je velika želja sportskog sektora Crvene zvezde, ali je ipak odabrao finansijski unosniju ponudu.

Ruski mediji prenose da je postigao dogovor sa Zenitom prema kome će zarađivati okruglo dva miliona evra neto i to u naredne tri godine uz mnogućnost produžetka saradnje na još jednu.

– Blizu smo konačnog dogovora sa Zenitom, ali ugovor još nije potpisan – rekao je Kasijerin agent u intervjuu za ruski Čempionat.

Poslije ovoga jasno je da je to završena i da će Zvezda morati da traži drugo riješenje. Moraće Zenit da izdvoji i milionsko obeštećenje za momka koji je u posljednjoj godini ugovora i kojeg Transfermarkt procjenjuje na 4.500.000 evra, ali to nebeskoplavima sa sjeverozapada Rusije neće predstavljati veliki problem.

Nakon transfera iz Belenesesa u Soči vrijednog 1.200.000 evra, Kolumbijac je na 25 mečeva u svim takmičenjima postigao 16 i spakovao još četiri gola saigračima. Njegove individualne brojke debelo su se odrazile na timske rezultate budući da je Soči prvi put u istoriji sezonu okončao na drugom mjestu na tabeli ruske elite.

Podsjetimo da su crveno-bijeli bili spremni da Kasijeru učine najplaćenijim fudbalerom u igračkom kadru Dejana Stankovića čija bi plata uz bonuse mogla da naraste i do blizu 1.000.000 evra. Međutim, bez obzira na činjenicu da je Crvena zvezda kao jedan od aduta mogla da mu ponudi izvjesno igranje nekog od evropskih takmičenja, djeluje da je Kolumbijcu ipak slađi bio novac.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: แทงหวย
  2. Povratni ping: 티비위키
Back to top button