EVROPSKE LIGEFUDBAL

PUKLA LJUBAV Kraj za Nejmara?!

Brazilski fudbaler Nejmar napustiće Pari Sen Žermen ovog prelaznog roka, prenosi “Futmerkato”.

Prvi čovek PSŽ-a Naser al-Kelafi je prije oko mjesec dana najavio mogućnost Nejmarovog odlaska, a sada stižu nove informacije koje to i potvrđuju.

“Futmerkato” piše da novi sportski direktor Parižana Luis Kampos ne planira da zadrži brazilsku zvijezdu u “Gradu svetlosti”.

Nejmar je u PSŽ došao iz Barselone leta 2017. godine za rekordnih 222 miliona evra, ali u narednih pet godina nije uspio da pomogne francuskom klubu da dođe do krajnjeg cilja – trofeja Lige šampiona.

Parižani su nedavno produžili ugovor sa Kilijanom Mbapeom za ogroman novac, a ujedno su obećali da će biti uključen i u cijeli projekat kluba, uključujući i transfere.

Upravo je pomenuti Kampos postavljen na mjesto sportskog direktora jer je Mbape na tome insistirao, s obzirom da se radi o čoveku koji je blizak sa njegovom porodicom i sa kojim je sarađivao u Monaku, iz kojeg je prešao u PSŽ.

Pored tih razloga, postoji i onaj vezan za formu 30-godišnjeg Brazilca, koja je već neko vrijeme u padu.

Nejmar je minule sezone odigrao samo 28 mečeva za PSŽ i na njima zabilježio 13 golova i osam asistencija. U Ligi šampiona na osam mečeva imao je više žutih kartona nego golova (1, 0).

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 토렌트 사이트
Back to top button