EVROPSKE LIGEFUDBALTRANSFERI

Jović završio sa Realom

Saga oko prelaska Luke Jovića u Fjorentinu je završena. Klub iz Toskane i Real Madrid su se dogovorili oko jednogodišnje pozajmice, tokom koje će podijeliti troškove plate reprezentativca Srbije.

Međutim, španska Marka danas donosi nove detalje transkacije, i nagovještava da je Luka Jović, vrlo vjerovatno, završio epizodu na Santjago Bernabeuu bez obzira na učinak u Firenci. Naime, isti izvor tvrdi da je Fjorentina pristala da se u ugovor o jednogodišnjoj pozajmici ubaci klauzulu o obaveznom otkupu. Nije poznata cifra, ali sigurno je samo da šampion Evrope teško može da pokrije uloženu u Jovića.

Lokalni mediji iz Toskane su prije nekoliko dana pisali da je bitnu ulogu u savjetovanju Luke Jovića da privremeno promijeni sredinu odigrao Nikola Milenković. Tokom junskog okupljanja u reprezentaciji Srbije, za mečeve Lige nacija, štoper Fjorentine je sve najbolje predočio saigraču iz državnog tima o životu u Firenci, stilu trenera Vinčenca Italijana i sredini sposobnoj da lansira napadače. Poslije tih signala Jović je, navodno, presjekao u korist člana Serije A i gotovo je izvjesno da će obući Ljubičasti dres.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: right here
Back to top button