EVROPSKE LIGEFUDBAL

RASTE SRPSKA KOLONIJA U RUSIJI Soči zove Miloša Jojića

Doskorašnji vezista Partizana, Miloš Jojić, mogao bi u ljetnim danima da se preseli u Soči.

Ruski premijerligaš, sa obala Crnog mora, pokazao je interesovanje za bivšeg prvotimca crno-belih. Konačnu odluku o odlasku u Rusiju ostaje na Milošu Jojiću.

Posrednici u transferu izrazili su želju da ubrzaju pregovore i dobiju brz odgovor poslije rastanka iskusnog prvotimca sa Partizanom.

Posljednjih dana, sve je veće interesovanje ruskih klubova za poslove sa fudbalerima iz Srbije. Političke prilike promijenile su tržište u Evropi i zato su premijerligaši riješili da se okrenu starom i provjerenom poslovanju sa srpskim klubovima.

Podsjetimo, Slaviša Jokanović preuzeo je Dinamo, Milan Gajić izabrao CSKA, priča se o interesovanju Zenita za Strahinju Erakovića… Zanimljivo, ponude i budžeti nisu mnogo revidirani, uprkos složenim političkim prilikama na kontinentu.

Vezista Miloš Jojić, po završetku burne sezone, našao se u grupi odlazećih fudbalera Partizana. Nedavno se Nemanja Miletić preselio u Omoniju, dan kasnije Milan Smiljanić prihvatio je poziv Andrije Delibašića i potpisao ugovor sa Mornarom. Za klubovima tragaju i Lazar Marković, Aleksandar Miljković, Ivan Obradović, Lazar Pavlović…

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 다시보기
Back to top button