EVROPSKE LIGEFUDBAL

Snažna poruka Mihine supruge: Ti si borac, slika i prilika strasti da se radi i strasti ka fudbalu!

Veliki je borac Siniša Mihajlović. Veliki. Da je tako pokazuje i najnoviji primjer njegove borbe, kada je samo poslije nekoliko dana od izlaska iz bolnice i jednomjesečne hemoterapije izvršio prozivku fudbalera Bolonje za novu sezonu.

Opaka bolest leukemija primorala je Mihu da proteklih mjesec dana provede u bolnici Sant Orsola. Poslije toga mogao je ponovo da zagrli suprugu Arijanu i porodicu. I nije propustio da dođe u sportski centar Bolonje i obrati se fudbalerima.

Sa velikom pažnjom svi igrači Bolonje stajali ispred njega i slušali ga. Vidno iscrpljeni Miha sjedio je na stolici i govorio, dok su fudbaleri upijali svaku njegovu riječ. Sve ovo je natjeralo njegovu suprugu Arijanu da preko društvenih mreža napiše dirljive riječi:

– Ti si slika i prilika strasti da se radi i strasti ka fudbalu, šta god drugi rekli. Ti si borac!

Podsjetimo, Mihajloviću je leukemija prvi put dijagnostifikovana 2019. godine i tada se dugo borio sa njom. Pobijedio je, a onda je 29. marta ove godine ponovo morao u bolnicu nakon što je u toku jedne utakmice osjetio simptome bolesti. Tada je bolnicu napustio 2. maja. Italijanski mediji nisu precizirali da li je najnoviji ciklus bio redovan i obavezan ili nekadašnji srpski selektor ponovo ima ozbiljne probleme sa zdravljem.

Arijana Mihajlović podijelila je na društvenim mrežama i jednu poruku podrške svom suprugu Siniši od strane jednog navijača:

– Toliko sam se nadao da ću vidjeti ovu fotografiju. Dug period nije bilo nikakvih vijesti od vas. Moram da budem iskren, malo sam se zabrinuo posljednjih dana… Ali, kada sam vas vidio kako sjedite u stolici, mogao sam da odahnem. Čestitam vam na snazi i hrabrosti koju pokazujete svaki put kada se suočite sa komplikovanim situacijama. Vi ste sila prirode. Ponosan sam na vas, sve nas učite da nikada ne odustajemo. Kako vi kažete, poslije oluje mora da izađe sunce. Želim vam svako dobro Siniša, konačan oporavak. Snažan, jak, baš jak zagrljaj od mene!

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: cvv sites
Back to top button