FUDBALREGION

FRKA U LJUBLJANI: Bivši igrač Liverpula, koji treba zamijeniti Prosinečkog u Olimpiji istjeran sa predstavljanja! (VIDEO)

Predsjednik Olimpije Adam Delijus objavio je da će novi trener Ljubljančana biti Španac Albert Rijera. Nekadašnji lijevi spoljni Liverpula, Mančester sitija, Olimpijakosa, Galatasaraja, Bordoa, Majorke… prethodne dvije godine radio je kao pomoćni trener u Galatasaraju. Prvo je bio u stručnom štabu Fatiha Terima, pa Domeneka Torenta.

Pravi skandal izbio je na predstavljanju Španca kao novog trenera. Izgleda da je predstavljanje bio i Rijerin kraj u Ljubljani, jer su ga navijači Olimpije, Grin Dragonsi izbacili iz pres sale.

Rijera je odmah na početku konferencije upitan kako će njegovo igranje pokera i kladionice uticati na njegov rad, s obzirom da je to bio jedan od razloga zašto je Prosinečki odletio iz trenerske fotelje.

Predsjednik Olimpije, Delijus je pokušao da smiri situaciju, ali je bio prilično neuspješan – navijači i novinari su stalno vršili pritisak na njega.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button