EVROPSKE LIGEFUDBALTRANSFERI

Mančester pušta Ronalda za 17.500.000 evra, Čelsi prvi opcija

Početni stav velikana sa Old Traforda drastično je promijenjen ove sedmice. Kad se prvi put pojavila informacija da najbolji fudbaler planira da napusti klub godinu dana prije isteka ugovora, čelnici su stidljivo govorili kako nije na prodaju i da se nalazi u planovima novog trenera Erika ten Haga. Pošto su u međuvremenu shvatili koliko je Ronaldo istrajan u namjeri da ode prihvatli su realnost.

Zaradiće Mančester junajted na Kristijanu Ronaldu samo siću! Kad ga je dovodio prošlog ljeta iz Juventusa platio je Italijanima 15.000.000 evra na ime obeštećenje, a u ovom prelaznom roku će inkasirati najviše 17.500.000.

Ronaldo čeka transfer, a u ovom trenutku Čelsi djeluje kao najrealnija opcija. Iako se u prvih mah nije tako intenzivno pominjao, klub iz Londona spreman je da se uspusti u avanturu oko angažmana Portugalca. Em je novom vlasniku Todu Boliju potrebno veliko ime na početku mandata, em je Ronaldu neophodan klub koji mu garantuje igranje u Ligi šampiona i potencijalni napad na trofeje.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button