EUROKUPOVIFUDBAL

Predsjednik kluba iz samoproglašenog Kosova poziva na nerede protiv Budućnosti?!

Potez navijača Budućnosti očigledno je razbjesnio čelnike FK Ljapi, kluba iz Podujeva koji predstavlja tzv. Kosovo u kvalifikacijama za Ligu konferencije.

Naime, predsjednik tog kluba Bećir Batatina odlučio je da za revanš meč koji se igra u Prištini ulaznice budu i te kako prihvatljive za sve samo da bi stadion bio krcat. Ono što je skandalozno jeste to što je Ljapi putem svog zvaničnog Instagram naloga direktno pozvao na potencijalne nerede koji bi mogli da budu viđeni 14. jula.

– Da stadion bude pretrpan navijačima protiv onih koji su pokazali mržnju ne samo prema nama, već prema svom albanskom narodu na utakmici u Podgorici. Biće dovoljno karata na svakom mestu gde ima zahteva naših i svih ostalih albanskih navijača. Jedinstvo čini snagu – poručio je Batatina.

Ulaznice će se prodavati po cijeni od jednog do pet evra, a podsjetimo da su navijači Budućnosti, popularni “varvari”, skandirali u prvom meču da idu na gostovanje u Srbiju. Takođe, pecnuli su klub iz južne srpske pokrajine jednim transparentom. Fudbalerima Podgoričana sigurno neće biti lako.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: mushrooms queensland
Back to top button