ATPTENIS

ON JE NAŠ Nadalov ples vrlo popularan među homoseksualcima VIDEO

Snimak španskog tenisera Rafaela Nadala kako pleše u diskoteci, na kojem tik uz njega pleše još jedan muškarac postao je hit, a na društvenim mrežama javilo se mnogo onih koji sumnjaju da je homoseksualac.

Naravno, društvene mreže su dozvolile svima da kažu šta misle bez ikakvih dokaza, ali je poneka zanimljivo pročitati šta misli masa.

– Da li to on igra s muškarcem? – pitali su se pojedini korisnici “tvitera”, a stizali su im i odogovori u stilu “To mu je muž”.

Jedan od gej-korisnika pomenute društvene mreže, a očigledno s ovih naših prostora imajući u vidu jezik koji je koristio da komentariše pomenuti snimak, poručio je sljedeće:

– Uvijek mi je delovalo da je “naš” (nacrtana duga, jedan od simbola gej-populacije, prim. aut)., Ta faca, pogled, sad još i kukići, ima nešto… Mora da je bar probao:)

Naravno, bilo bi vrlo neodgovorno tvrditi da je Nadal dio te populacije na osnovu jednog kratkog snimka iz diskoteke, ali… baš su se i takve tvrdnje pojavile, kada se pojavio i pomenuti snimak.

Sa druge strane, valja podsetiti da je Nadal još od 2005. godine u vezi sa Marijom Franciskom Pereljo Paskval, poznatijom kao “Ćiska”, sa kojom se vjerio 2019, a u bračne vode uplovio u oktobru 2019. Nadal i njegova supruga očekuju bebu, i to dječaka, objavila je nedavno jedna novina s Majorke, odakle čuveni španski teniser i potiče.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button