BIHFUDBAL

Milaković: Bod protiv Borca istorijski, ali već gledamo ka Leotaru

Jedan od junaka istorijskog boda fudbalera Sloge osvojenog protiv Borca Aleksandar Milaković presrećan je startom u Premijer ligi, ali poručuje da je već okrenut sljedećem izazovu koji se zove Leotar.

Poslije samo 16 minuta debitantske utakmice izabranici Zorana Ćurguza imali su dva gola zaostatka i malo je ko vjerovao u tim trenucima da Dobojlije mogu do boda, jer je sve mirisalo na ubjedljiv trijumf Banjalučana. Ipak, situacija se promijenila u nastavku meča, pa su Uglješe Stevanovića i Milaković donijeli remi Slogi.

– Bili smo loši u prvom dijelu i tačno se vidio taj nedostatak premijerligaških utakmica, odnosno neiskustvo većine naših igrača u ovom rangu takmičenja. Uz sve to, Borac je veoma brzo postigao dva gola i bili smo svjesni da ćemo se veoma teško vratiti. Na sreću trener Ćurguz nas je na poluvremenu dobro razmrdao oštrim kritikama. U nastavku meča smo pomjerili linije tima i to kao da je iznenadilo fudbalere Borca. Posrećilo nam se i da veoma brzo postignemo dva gola i rival poslije toga kao da nije imao snage da učini nešto više. Sigurno da je ovo veliki rezultat za sve nas – rekao je Milakovič za “Glas Srpske”.

Rezultat će ostati upisan u klupskim knjigama, ali bod neće vrijedjeti mnogo ako ne bude materijalizovan već u subotu.

– Ponovo smo domaćini u Modriči, sada Leotaru. Trebinjci su sigurno mnogo lakši protivnik od Borca i to moramo iskoristiti – rekao je Milaković.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

4 Comments

  1. Povratni ping: blue magnolia rust
  2. Povratni ping: 뉴토끼
  3. Povratni ping: Golden Teacher Mushrooms
Back to top button