EVROPSKE LIGEFUDBALTRANSFERI

Lazovića zaustavili pred avionom, za sada ništa od prelaska kod Tudora

Srpski reprezentativac Darko Lazović bio je blizu prelaska u Olimpik iz Marselja, ali je u posljednjem momentu došlo do komplikacija u pregovprima pa je ovaj transfer sve neizvjesniji.

Naime, Lazovića je izričito tražio novi trener Olimpika Igor Tudor koji je Srbina prošle sezone trenirao upravo u Veroni i sve je ukazivalo na to da će se dvije strane lako dogovoriti. Ali, kako prenose mediji u Italiji, transfer Kevina Strotmana je praktično blokirao Lazovića.

Mediji iz Verone javili su u noći između srijede i četvrtka da su klupski čelnici zaustavili Čačanina u namjeri da uđe na avion koji je Marselj poslao samo za njega i koji je trebalo da ga prebaci do novog kluba, na ljekarske preglede i potpis ugovora. Taj potez rukovodioci Verone povukli su zato što nisu uspjeli da utanače detalje saradnje sa Strotmanom, baš iz Marselja, velikom željom na sredini terena. Naravno, problem je novac.

Strotman je bio na pozajmicama protekle dvije sezone, a postao je interesantan Veroni. Ipak, igrač ne pristaje da se odrekne visokih primanja koja iznose oko šest miliona evra, pa su pregovori trenutno neuspješni. Po svemu sudeći upravo ovo koči transfer Lazovića koji će morati da bude strpljiv i sačeka rasplet u vezi sa Strotmanom.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button