FUDBALREGIONTRANSFERI

Italijani kvare posao Zvezdi: Već ugovoreni Nigerijac na korak od Serije A

Iako je praktično imala sve dogovoreno Crvena zvezda bi mogla da ostane bez najvećeg ljetnjeg pojačanja – Sirila Desersa!

On je sa srpskim šampionom napravio načelan dogovor da će se preseliti na Marakanu ukoliko ne nađe aganžman u nekim od liga petice, a čini se da je veoma blizu to da učini s obzirom na ponudu iz Serije A.

U pitanju je novajlija Kremoneze koji je, kako tvrdi poznati transfer novinar Đanluka Di Marcio, obavio pregovore sa najboljim strijelcem Lige konferencije minule sezone.

Kremoneze navodno insistira na dovođenju Nigerijca koji je prethodnu sezonu eksplodirao u dresu Fejenorda (pozajmica) i dao je 21 gol na 47 utakmica, dok i sam Desers očigledno nema ništa protiv.

– Postoje razgovori, sve je konačno počelo da se kreće. Možda nije najveći klub, ali Serija A je vrhunsko takmičenje. Sanjam da zaigram tamo – poručio je sam napadač.

Podsjetimo, Zvezda je sa Genkom dogovorila pozajmicu na godinu dana, uz opciju otkupa na kraju sezone, dok bi sam fudbaler imao milion godišnje – plus još mogućih 500.000 evra.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button