FUDBALREGION

U RANGU SA NAJPLAĆENIJIM Poznato koliko će Borjan zarađivati potpisom novog ugovora

Novim ugovorom koji je upravo potpisao golman Crvene zvezde imaće zagarantovanih 600.000 evra po sezoni, a tu su i brojni bonusi za ostvarene rezultate.

On je parafom na vjernost Zvezdi do ljeta 2026. godine ušao u društvo najplaćenijih igrača kluba, a ukoliko Zvezda kao do sada bude dominantna na domaćoj sceni, te igrala grupne faze Lige šampiona i Lige Evrope pripašće mu bogate nagrade za to, pa bi mogao da se približi godišnjoj zaradi od 1.000.000 evra, prenosi “Mocart sport”.

Reprezentativac Kanade do sada je zabilježio 231 nastup u dresu Zvezde, a na dobrom je putu da se u naredne četiri godine nađe među klupskim rekorderima. Konkretno, najviše nastupa kada su u pitanju golmani ima legendarni Ratomir Dujković, koji je 266 puta stajao na golu, što znači da bi Borjan mogao da ga prestigne već ove sezone.

Borjan je u Crvenu zvezdu stigao 2017. godine kao slobodan igrač i potom bio zaslužan za brojne uspjehe, prije svega na međunarodnoj sceni. Do sada je osvojio pet šampionskih titula i dva nacionalna kupa, a sa Crvenom zvezdom ima i pet uzastopnih evropskih jeseni.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button