FUDBALREGION

PRIORITET SVIH PRIORITETA Stolica o “biti ili ne biti” meču

Trener Partizana Ilija Stolica izjavio je da je utakmica protiv Novog Pazara u četvrtom kolu Super lige Srbije “prioritet svih prioriteta”.

Meč će biti odigran u petak od 18.55 časova u Novom Pazaru.

Partizan je remizirao u prethodna dva superligaška meča, čime je dovedena u pitanje smjena trenera.

. Pritisak je na maksimalnom nivou. Žao mi je što će se igrati bez publike, jer je to deo Srbije koji voli fudbal. Volim ambijent u Novom Pazaru. Poenta je da vidimo reakciju igrača na terenu i da se vratimo na pobednički ritam. Žao mi je što ćemo igrati bez navijača, jer publika u ovom delu Srbije voli fudbal. Volim da igram pre punim stadionom u Novom Pazaru, koji zna da nagradi fudbalere dva tima za igru – rekao je Stolica.

Poslije tri odigrana kola Partizan je zabilježio jednu pobjedu i dva remija.

– Želim da vidim reakciju ekipe. Nalazimo se u nezavidnom položaju. Momci dobro rade na treningu i verujem da ćemo se što pre vratiti u pravi ritam – dodao je trener crno-belih.

Stolica je rekao da je “na terenu rešenje za izlazak iz loše situacije” i da se na “treningu i terenu stvari pomeraju napred”.

– Igranje u Partizanu nosi pritisak. Ne samo fudbalski. Na startu sezone sačekala su nas akumulirane stvari. Jedino trening i teren mogu da izvuku ekipu. Sve drugo je distrakcija. Ja sam stigao sa idejom da menjamo neke stveri, nije jednostavno, to je proces i potrebno je vreme – rekao je Stolica.

Stolica je izjavio i da je u toku ljeta “13, 14 igrača napustilo klub, a da je stiglo šest pojačanja” i da je došlo do “velikih promena” i da je “potrebno vreme da se stvari usklade”.

– Fali li su nam igrači na pripremama, imali smo problema sa povredama. To je jedan od razloga za ovakav start, potrebno je vreme da se stvari usklade.

Stolica je dodao da očekuje “da će s vremenom biti bolja igra i rezultati” i da “prelazni rok još nije završen”.

– Iznenađen sam podrškom koju dobijam ovih dana. Pravi partizanovci su svesni da ne postoji instant rešenje. Verujem u rad, kontinuitet i znanje. Nije bilo sukoba između mene i dosadašnjeg sportskog direktora Ilieva. To su laži i spekulacije – izjavio je Stolica.

Trener crno-belih je rekao da je “veliko pojačanje i oporavak od bakterijske upale i povratak na teren Ljubomira Fejse”.

– Ne postoji kompromis ni prepreke za moju borbu za dobrobit Partizana u dugoročnom periodu – zaključio je Stolica.

Stolica je istakao da će poslije odlaska Saše Zdjelara u CSKA novi kapiten biti Slobodan Urošević.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Fryd disposable
  2. Povratni ping: 영화 사이트
Back to top button