FUDBALREGION

SLUČAJ ZAKLJUČEN Zvezda isplatila La Pari 270.000, FIFA ukinula suspenziju

Fudbalski savez Srbije postupio je poslije dopisa FIFA i ukinuo suspenziju Crvenoj zvezdi na registraciju novajlija u ljetnom prelaznom roku.

Odluku je ozvaničila Disciplinska komisija FSS, u petak oko podneva.

Iz FIFA je prethodno ka Terazijama 35 otpremnjena potvrda o isplati 270.000 evra na račun bivšeg prvotimca Radživa van La Pare. Zvezda se, presudom Sportskog suda za arbitražu u Lozani, obavezala da u evrima plati troškove spora, kamatu u dvogodišnjem periodu, od 27. jula 2020, i 4.000 švajcarskih franaka, na ime FIFA odluke u istom slučaju.

Holandski fudbaler isplaćen je u konačnom iznosu i na ceo slučaj stavljena je tačka.

Podsjetimo, u četvrtak oko podneva, poslije najave da Crvenoj zvezdi prijeti suspenzija FIFA, iz Ljutice Bogdana stigla su uvjeravanja da je Radživ van La Para isplaćen još početkom nedjelje. Disciplinska komisija, nedugo zatim, kaznila je crveno-bele zabranom registracija novajlija do izmirenja duga, uz jasnu poruku:

– Čim FIFA dostavi informaciju da je novac uplaćen, Disciplinska komisija FSS ukinuće suspenziju Crvenoj zvezdi.

Slučaj je zaključen u petak oko podneva. Šampion Srbije, u punom kapacitetu, može da registruje buduća pojačanja. Prvi u nizu, na spisku za licenciranje, biće defanzivac-povratnik, Nemanja Milunović.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: white gushers strain
  2. Povratni ping: 티비위키
  3. Povratni ping: zweefparasol vierkant
Back to top button