EVROPSKE LIGEFUDBAL

Salihamidžić: Levandovski zadnjicom zatvorio vrata

Sportski direktor Bajerna iz Minhena Hasan Salihamidžić nije zadovoljan načinom na koji se Robert Levandovski ponašao nakon realizacije transfera poljskog napadača u Barselonu.

Levandovski je napustio „Alijanc arenu“ u transferu vrijednom 45 miliona evra, a nakon dolaska u novi klubu Poljak je rekao: “Određeni ljudi su me lagali i jedno su pričali, a drugo radili. Ja sam hteo da sve bude čisto i nekima je to bio problem”. Očigledno da je to zasmetalo Salihamidžiću.

– Ne mogu da razumem posljednje riječi Roberta Levandovskog. Otac me je naučio da kad nekog napuštam nikad ne zatvaram vrata zadnjicom, a upravo je naš doskoršanji napadač to uradio prilikom odlaska – rekao je Salihamidžić.

Zamjerio je i čelnicima katalonskog kluba.

– Svaki klub s kojim pregovaramo tretiramo pošteno, ozbiljno i sa dužnim poštovanjem. Ono što su rukovodioci Barselone izgovorili za pregovaračkim stolom nije u redu. Primjera radi, Liverpul se ponio veoma dobro, isto možemo da kažemo za Juventus ili Ajaks, svi oni su i sami osjetili da se mi ponašamo korektno. Što se tiče Barselone, sljedeći put kad se budemo vidjeli sa Đoanom Laportom svakako ćemo pričati o tome – dodao je Salihamidžić.

Bavarci neće dovoditi nova pojačanja u napadu do kraja prelaznog roka.

– Prelazni rok i dalje taje, ali smo zadovoljni napadačkim potencijalom i tako će ostati. Nećemo dovoditi novog špica ovog ljeta – dodao je popularni Braco.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button