FUDBALREGION

ZVEZDA DOVODI RUSKOG FUDBALERA: Pobijedila je i velikana iz Moskve!

Ruski fudbaler Egor Prucev (19) uskoro bi mogao da postane novi igrač Crvene zvezde! Ofanzivni vezni igrač za kojeg su prethodnih dana bili zainteresovani crveno-bijeli i CSKA iz Moskve prelomio je i odlučio da karijeru nastavi u Srbiji.

Ekskluzivne informacije o razvoju ovog transfera donosi ruski portal “Čempionat”, koji tvrdi da su svi detalji ugovora između srpskog šampiona i mladog igrača dogovoreni. Ostalo je još samo da se dogovore Crvena zvezda i Soči, klub za koji Prucev nastupa od 2019. godine.

Prucev važi za talentovanog igrača, ali do sada je rijetko dobijao priliku u prvom timu Sočija. On je odigrao samo jedan meč – i to 12 minuta – protiv Krasnodara u Premijer ligi Rusije, prije skoro dvije godine. Krenuo je poslije toga na pozajmice, pa je upisao nastupe za trećeligaša Tekstičik iz Ivanova i drugoligaša Neftehimik iz Niženkamska.

U drugom rangu ruskog fudbala za samo polusezonu ostavio je sjajan utisak, pošto je u nimalo lakom takmičenju na 13 mečeva imao tri gola i dve asistencije.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button