BIHFUDBAL

OFK Banjaluka počeo pripreme sa novim trenerom i većim ambicijama

Omladinski fudbalski klub Banjaluka počeo je pripreme za novu sezonu u Područnoj ligi Banjaluka sa novim trenerom Đorđem Rosićem.

On je na klupi zamijenio Igora Miljevića, kome se prvi čovjek kluba Nenad Kalaš zahvalio na svemu do sada urađenom u ovom mladom kolektivu.

– Imali smo odličnu saradnju i ovom prilikom poželio bih Igoru mnogo sreće u budućnosti. Vjerujem da će jednog dana raditi u dosta višim rangovima – rekao je Kalaš.

Novi šef struke prezadovoljan je onim što je za kratko vrijeme mogao da vidi.

– Nakon nekoliko odrađenih treninga i upoznavanja sa momcima, mogu da kažem da smo vrlo mlada i poeltna ekipa sa prosjekom godina od 21. Cilj je da napravimo odličnu grupu momaka, ekipu koja će ispunjavati zajedničke zadatke na terenu i van terena. Želimo da afirmišemo sto više mlađih igrača i postanemo poznati kao sredina za razvoj mladih. Uslovi za rad su odlični, slobodno mogu da kažem na nivou viših liga, tako da su i ambicije veće nego do sada. U planu je da odigramo četiri, pet prijateljskih utakmica, sa ekipama iz viih rangova – rekao je Rosić.  

Kalaš se takođe zahvalio direktoru FK Borac Dejanu Lukendiću i direktoru omladinske škole „crveno-plavih“ Igoru Jankoviću na pomoći i razumijevanju pri ustupanju termina za treninge i utakmice na terenu sa vještačkom podlogom.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 토렌트 사이트
Back to top button