FUDBALREGION

Zvezda predstavila novo pojačanje

Irakli Azarov, doskorašnji lijevi bek Dinama iz Batumija, predstavljen je kao novo pojačanje Crvene zvezde. Dvadesetogodišnji fudbaler nastupao je za šampiona Gruzije – Dinamo Batumi – i do sada je već odigrao osam utakmica za seniorsku reprezentaciju ove države.

– Zvezda ima velike igrače i dobar tim, vjerujem da ćemo biti uspješni. Znam i sam da je to veliki klub. Nadam se da ćemo igrati Ligu šampiona, imamo dobar tim, gledao sam neke utakmice i mislim da možemo da prođemo Makabi Haifu, rekao je Gruzijac

Sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela rekao je da je pozicija lijevog beka bila deficitarna i da će stručni štab dolaskom Azarova imati drugačiju opciju na toj poziciji.

– Dugo smo tražili nekoga ko može da bude rotacija u paru sa Milanom Rodićem i opredijelili smo se za mladog igrača koji igra za reprezentaciju Gruzije. Napredovao je za godinu dana i vjerujem da će nastaviti napredak u Zvezdi. On je različita opcija u odnosu na Rodića, ofanzivan je, najjače strane su mu brzina, dribling, pas igra i centaršut, naveo je.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: goatpg
Back to top button