BIHFUDBAL

Hošić nije zadovoljan: Utakmicu u Omarskoj moramo što prije da zaboravimo

Fudbaleri Zvijezde 09 trijumfalno su počeli prvenstvo pobijedivši u Omarskoj istoimenog domaćina golom Andrije Janjića u 69. minutu, a trener jednog od najvećih favorita za ulazak u Premijer ligu Dženan Hošić nije zadovoljan načinom igre.

Poručio je da njegov tim ovu utakmicu što prije mora da zaboravi.

– Zadovoljan sam samo rezultatom. Ušli smo jako nervozno, imali protivnika koji je shodno našim ambicijama izašao borbeno i kompletno prvo poluvrijeme igrali su agresivno i nisu nam dozvoljavali da nametnemo svoju igru koju smo uigravali tokom čitavih priprema – rekao je Hošić.

Posebno je nezadovoljan prvim poluvremenom.

– Omarska je u prvom poluvremu imala stativu, a i mi smo imali samo jednu izglednu šansu. Na poluvremenu smo uradili neke korekcije, dogovorili se šta treba da uradimo i već je to u drugom poluvremenu izgledalo malo bolje. Iz prekida smo postigli pogodak i riješili utakmicu. Ekipa Omarske je nakon primljenog kola pritiskala ali nisu imali priliku za postizanje pogotka. Ovu utakmicu trebamo što prije zaboraviti. Svakako slijedi analza, a već ovog trenutka okrećemo se narednom protivniku – rekao je Hošić.

Zvijezda će u drugom kolu dočekati Kozaru.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 다시보기
Back to top button