EVROPSKE LIGEFUDBAL

PORODIČNI RAZLOZI Kavani ne želi u Boku, vraća se u Evropu

Urugvajac ipak neće krenuti stopama zemljaka Luisa Suareza, kako se navodi iz porodičnih razloga želi da ostane u Evropi.

Edinson Kavani je bio viđen u Argentini, potpis ugovora sa Bokom juniors je bio već gotova stvar, bar prema najavama medija. Ipak, nešto se pita i Urugvajac, a on, bar za sada, ne želi u Argentinu.

Nedavno se na južnoamerički kontinent vratio Luis Suarez, činilo se da će to učiniti i Kavani. Ipak, reprezentativac Urugvaja smatra da još uvijek ima kvalitet da nastupa u Španiji, jednoj od najjačih liga na svijetu.

Naravno, već su počela nagađanja i o kom klubu se radi, a najveće šanse ima Valensija. Posebno zbog činjenice da ovaj klub traži zamjenu za Gonzala Guedeša, koji bi u trasnferu teškom 27 miliona evra trebalo da pojača Vulverhempton.

Pominjao se čak i šampion Evrope Real Madrid, i želja Karla Ančelotija da Kavani bude zamjena za Karima Benzemu. U igri je bio i Viljareal, ali od tog posla neće biti ništa.

Kavani je prethodno nastupao za Mančester junajted, PSŽ, Napoli i Palermo, pre dolaska u Evropu iz matičnog urugvajskog Danubia.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

4 Comments

  1. Povratni ping: Web Hosting
  2. Povratni ping: 매억남
Back to top button