EVROPSKE LIGEFUDBAL

ĆIĆARITO ANALIZIRA Junajted mora da „preboli“ Fergusona

Napadač Los Anđeles Galaksija Havijer „Ćićarito“ Ernandez komentarisao je trenutnu nepovoljnu situaciju u svom bivšem klubu – Mančester Junajtedu. Meksikanac se posebno osvrnuo na ulogu svog nekadašnjeg saigrača – Kristijana Ronalda.

„Crveni đavoli“ ne mogu da se vrate nekadašnjim uspjesima od 2013. godine i penzionisanja njihovog dugogodišnjeg menadžera Sera Aleksa Fergusona.

– Junajted mora da shvati činjenicu da Fergusona više nema. Da li bismo svi željeli da je sada tu neko sličan? Da, da, da… Ali stvari nikada neće biti kao što su bile prije. Ne iznenađuje me to što se dogodilo u Junajtedu – nije lako promijeniti način funkcionisanja poslije 26 godina. Da li mislite da će bilo ko ko naslijedi Fergusona biti 80% onoga što je on predstavljao? – kaže Havijer Ernandez.

– Što se tiče Ronalda, ja mislim da on i daje može da postigne 40 golova po sezoni, iako nije napustio Old Traford. Ja poštujem svoj klub, ali da me Junajted pozove, otišao bih tamo i igrao besplatno – poručio je meksički veteran.

Napadač iz Gvadalahare je u Junajtedu igrao od 2010. do 2014. godine.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: uniccv
  2. Povratni ping: 늑대닷컴
Back to top button