EVROPSKE LIGEFUDBALTRANSFERI

Lukaku moli za oproštaj: Pričaću na terenu

Romelu Lukaku je u karijeri čini se pravio dosta poteza koji su bili pun pogodak, ali i neke poteze koji su bili teški promašaji. Probao je opet da se nametne u Čelsiju i tada je za srca ujeo navijače Intera. Napustio ih je pa sada po povratku u Milano mora da moli za oproštaj.

Od 1. jula Lukaku je opet član Intera, ali sada samo kao pozajmljen igrač jer u Čelsiju za njega nije bilo mjesta, a takođe nije Belgijanac ni zadovoljio svojim nastupima na „Stamford bridžu“. Izjave su tek bile problematične i stameni napadač je morao da ide.

Riješio je da se vrati u Inter koji ga je od 2019. do 2021. izvukao iz teške situacije i sa kojim je osvojio skdueto.

– Hvala navijačima i izvinjavam im se što sam ih ostavio, moram sada da pričam na terenu i da se nadam da će moji nastupi vratiti ljubav kakva je postojala ranije – rekao je Romelu Lukaku za belgijski DAZN.

On je rekao da razmišlja samo o tituli sa Interom, a jedna od bitnih tema je bila saradnja sa Lautarom Martinesom.

– Kada sam ga sreo rekao sam mu da moramo da budemo bolji nego ranije, da svi moramo da budemo bolji. Ostali timovi su takođe jači. Shvatio sam da njegovi kvaliteti mogu da pomognu meni i da moji kvaliteti mogu da pomognu njemu. Nismo sebični pred golom, znam da kada je njegov dan, a ne moj, da ću učini ti sve da on da gol – dodao je Belgijanac.

Još jednom je Lukaku rekao o Interu nešto što se može tumačiti i kao želja da povrati ljubav „neazura“.

– Mislim da je uvijek bila sudibna da igram u Interu. Kao što je bila sudbina i da iz Anderlehta odem u Čelsi. Sada je Inter uz Anderleht i Everton klub koji mi je dao priliku da postanem ovakav igrač.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button