FUDBALREGION

GOTOVO Partizan “skinuo” Stolicu

Uprava Partizana je odmah po okončanju meča sa AEK-om i ispadanja iz kvalifikacija za Ligu Evrope odmah smijenio Iliju Stolicu.

Ovaj stručnjak na mala vrata je stigao u Humsku kada praktično to niko nije želio, ali za neka dva mjeseca na klupi nije uspio da pokrene “caljak”, naprotiv. Ponavljao je mnogo puta da je za sve potrebno vrijeme, ali mu je večeras isteklo.

Partizan pod vođstvom Ilije Stolice nije uspio da preskoči prvu evropsku prepreku, pošto je u revanšu sa AEK-om iz Larnake tim iz Humske remizirao – 2:2 i tako ukupnim rezultatom 4:3 eliminisan iz trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope od duplo slabijeg tima, što je bruka kakva se ne pamti.

Oba gola za crno-bijele je postigao Rikardo Gomeš, dok su Kiprani došli do prolaza zahvaljući autogolu Svetozara Markovića i minijaturi Faraža, koja će se vrteti na TV špicama i u košmarima igrača i navijača Partizana.

U Superligi Srbije poslije samo četiri meča ima sedam bodova manje zu odnosu na Crvenu zvezdu, pa je zaista mnogo argumenata da ne nastavi posao sa svojim stručnim štabom.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

5 Comments

  1. Povratni ping: lsd where to buy
  2. Povratni ping: testing automation
  3. Povratni ping: Dianabol Erfahrung
  4. Povratni ping: สล็อต
  5. Povratni ping: turner's
Back to top button