EVROPSKE LIGEFUDBAL

Ronaldo prošao sa opomenom zbog najsramnijeg poteza koji je uradio u karijeri

Fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo prošao je samo sa opomenom nakon incidenta sa navijačem nakon gostovanja na „Gudison parku“ i duela sa Evertonom prošle sezone.

Ronaldo je na kraju utakmice oteo jednom djetetu telefon iz ruke i polomio ga, a na kraju se ispostavilo da se radi o autističnom dječaku kome se Ronalno naknadno izvinio.

Majka dječaka ispričala je kako je sve izgledalo iz njenog ugla:

– Bili smo pored tunela kuda su oni prolazili i moj sin ih je snimao. Spustio je telefon, jer je Ronaldu noga krvarila. Ronaldo je bio u užasnom, užasnom raspoloženju i izbio je mom sinu telefon iz ruke i nastavio da hoda. Može da se vidi modrica koja mu je ostala. Ja sam plakala i bila u šoku, a Džejkob je bio u totalnom šoku. On je autističan i ima dispraksiju, tako da sve dok nismo stigli kući, nije shvatio šta se desilo. On je autistični decak koga je napao fudbaler, tako ja to vidim kao majka – rekla je Sara Keli.

Ronaldo se izvinio Džejkobu Hardingu poslije incidenta i pozvao ga na utakmicu Mančester junajteda na „Old Trafordu“, ali je dječak rekao majci da više u životu ne želi da vidi Portugalca.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button