FUDBALREGION

Bomba za kraj: Vojvodina vraća svog fudbalera i potvrđuje najviše ambicije!

Vojvodina je ove sezone odlučila da se “vrati na staze stare slave” i ukoliko je suditi po početku sezone, “lale” očigledno cvjetaju u Superligi.

Međutim, sve se čini da će crveno-bijeli iz Novog Sada u nastavku sezone biti i jači za jednog povratnika, jer kako “Telegraf” saznaje, Vojvodina je u intenzivnim pregovorima sa Nemanjom Radojom!

Radoja je dijete kluba iz Novog Sada, a igre u ovom klubu su ga vinule i španske Primere, kada je 2014. godine prešao u Seltu upravo sa “Karađorđa” u transferu vrijednom 900.000 evra. Naigrao se u Španiji, proveo je osam godina u Selti i Levanteu, sve do ovog ljeta kada je ostao bez kluba.

Tokom prelaznog roka se Radoji javio i Partizan, kome je on bio interesantan, ali fudbaler rođen u Novom Sadu nije ni želio da razgovara o potencijalnom transferu, dok je na prvi poziv Vojvodine odlučio da stupi pregovore koji aktivno traju već sedam dana.

Očigledno je da i Radoja želi da se vrati u Vojvodinu, jer se sada nalazi i u najboljim igračkim godinama (29), te bi Milanu Rastavcu donio značajnu stabilnost na sredini terena.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button