FUDBAL

Borjan optimistilan „Uz pomoć pune Marakane idemo po Ligu šampiona“

Fudbalere Crvene zvezde u utorak od 21 čas očekuje revanš meč protiv Makabija iz Haife u okviru plej-ofa za plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Kapiten srpskog tima Milan Borjan je istakao da se crveno-bijeli vrijedno pripremaju za utakmicu i s velikim optimizmom ulaze u meč, ali i pozvao navijače da ispoštuju koreografiju koja je planirana za ovaj duel.

– Iza nas je utakmica u Haifi, rezultatski se nije završilo kako smo očekivali, međutim odigrali smo samo jedno poluvreme. Kvalitetni smo i svesni smo te činjenice, ogromna želja je prisutna kod cele ekipe da se plasiramo u Ligu šampiona. Vredno se pripremamo, imamo dovoljno vremena da dodatno analiziramo protivnika, videli smo gde možemo bolje i to ćemo i primeniti u utorak. Puna Marakana nas dodatno inspiriše, kada je tako za nas ne postoji nesavladiva prepreka. Uživamo u atmosferi koju samo naši navijači znaju da naprave. Upućeni smo da je Marakana rasprodata, a utakmica je tek u utorak, upravo to nam je dodatni vetar u leđa. Borićemo se, nikada nije bilo lako, ali smo mnogo puta pokazali da smo najjači kada je najbitnije. Uz našeg dvanaestog igrača idemo po Ligu šampiona – istakao je Milan Borjan.

(Nezavisne novine)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button