FUDBALREGION

Nakon Pavkova ide i Ohi, hoće li Zvezda ostati samo sa jednim napadačem?

Došao je Ohi Omoidžuanfo kao veliko pojačanje, ali bi uskoro mogao da napusti Crvenu zvezdu. Dejan Stanković bi tako ostao bez još jednog napadača pošto Milan Pavkov ide u Saudijsku Arabiju.

Prema informacijama “Sportskog žurnala” norveški napadač je u pregovorima sa danskim Brondbijem i sa jednim klubom iz Turske, ali je realnija opcija povratak u Skandinaviju. Na ime obeštećenja crveno-bijeli trebalo bi da dobiju oko milion evra.

Došao je Ohi kao veliko pojačanje na “Marakanu” i na 22 meča dao je 11 golova. Bio je strijelac i u derbiju protiv Partizana, ali nije uspio da se nametne Stankoviću i stručnom štabu. Ove sezone bio je treća opcija iza Aleksandra Pešića i Pavkova.

S obzirom na to da bi crveno-bijeli u kratkom vremenskom razmaku mogli da ostanu bez dvojice napadača, postavlja se pitanje i da li imaju spremnu zamjenu za njih ili će se osloniti na Pešića, uz drugačije taktičke zamisli trenera.

Vjerovatno će najviše zavisiti od ishoda meča sa Makabijem iz Haife na “Marakani”. Pobjeda donosi plasman u grupnu fazu Lige šampiona i veći finansijski priliv. Poraz bi donio Ligu Evrope, uz manje novca. Ulaznice su već rasprodate…

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Discover More
Back to top button