EVROPSKE LIGEFUDBAL

GAZETA KRITIKUJE Vlahović jedva da je dodirnuo loptu

Italijanska Gazeta kritikuje igru Dušana Vlahovića koji je poslije dva gola u prvom kolu protiv Sasuola, protiv Sampdorije odigrao jednu od najlošijih utakmica od kako je u Torinu. Juve je odigrao samo 0:0, a Vlahović je tek devet puta dodirnuo loptu i veoma često je bio u ofsajdu.

Jedna takva nedozvoljena situacija je koštala Juventus gola i možda pobjede. Vlahović je možda jedan metar bio u ofsajdu i to u akciji u kojoj je asistirao za Adrijena Rabioa koji je dao gol koji je kasnije poništen.

Gazeta u svojim kritikama prema Dušanu piše da je Vlahović igrač koji je najčešće u ofsajdu od početka Serije A. U dvije utakmice je šest puta bio u nedozvoljenoj poziciji.

Ono što možda još više brine je činjenica da je srpski napadač jedva dodirivao loptu u Đenovi. U prvom poluvremenu je tek tri puta imao kontakt s loptom, prvi put kada je izveo prvi pas na meču sa centra, dok je jedan dodir bio u sopstvenom kaznenom prostoru kada je umalo dao autogol.

U drugom poluvremenu je on bio aktivniji, dobijao je lopte, ali bez rezultata. Dušan se često ljutio na saigrače koji mu nisu dovoljno lopti prosljeđivali, a trener Alegri je javno rekao da Vlahović mora da bude mirniji kada mu dođe lopta u noge.

Juve ima veliki izazov pred sobom sledećeg vikenda kada u Torino dolazi zahuhtala Roma sa Žozeom Murinjom. „Vučica“ je dobila oba meča do sada i uz veliko samopouzdanje stiže na gostovanje „staroj dami“.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: unicvv alternative
Back to top button