GRAND SLAMTENIS

NAPRAVIO MI JE VELIKI STRES Navijačica izbačena sa finala Vimbldona tužila Kirjosa

Navijačica koja je bila udaljena sa Centralnog terena tokom finala ovogodišnjeg Vimbldona nakon žalbe Nika Kirjosa podnijela je tužbu protiv australijskog tenisera zbog “smješne i potpuno neosnovane pritužbe”.

Tokom jedne od promjena strana tokom finala u kome je igrao protiv Novaka Đokovića, Nik Kirjos se požalio glavnom sudiji meča da ga žena ometa tokom servisa, dodao je i da je pristrasna i da bi trebalo da bude udaljena sa tribina.

U izjavi koju je objavio njen advokat, Ana Palus, navela je da je pokrenula postupak protiv Nika Kirjosa kako bi „oprala svoje ime“.

– Tokom finala, Nik Kirjos je iznio smješne i potpuno neosnovane tvrdnje o meni i mom ponašanju. Ne samo da je upropastio cijeli dan, što je dovelo do toga da sam izbačena sa tribina, već je gospodin Kirjos iznio lažne opružbe o meni a to su pročitali i čuli milioni ljudi širom svijeta što je mojoj porodici i meni naškodilo i donijelo nam veliki stres – navela je Palus.

Ona je dodala i da se na ovaj potez odlučila kako se nešto slično ne bi ponovilo nekome drugom te da će sav eventualni novac dobijen tužbom biti uplaćen u humanitarne svrhe.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button