EUROKUPOVIFUDBAL

Traljavo, sjajno i opet traljavo: Hamrun odbio da se preda, ali Partizan sa remijem ide u grupnu fazu

Počelo je traljavo, hzatim bilo očekivano, a završeno ponovo traljavo – Partizan se plasirao u grupnu fazu Lige konferencije drugi put u nizu, ali nije uspio da savlada Hamrun na Malti iako je vodio sa 3:1.

Domaći su u finišu prvo smanjili rezultata, a potom izjednačili na 3:3, što je dokaz da ekipa Gordana Petrića još nije prebolovala sve dječije bolesti.

Hamrun je poveo u 27. Minutu kada je Hrvat Roko Prša iskoristio grešku Siniše Saničanina, ali je uskoro stiglo izjednačenje. Rikardo je izjednačio u 34. minutu. Centrirao je Marko Živković, loše je intervenisao golman Hamruna, lopta je došla do Rikarda, a on takvu priliku nije propustio.

Sve je bilo gotovo u 72. minutu kada je gol Maltežana pogodio kapiten Partizana Slobodan Urošević, da bi nedugo poslije toga predsnost duplirao Rikardo na asistenciju zemljaka Patrika Andradea. Smanjio je Vinisijus iz penala, dok je iz još jednog kaznenog udarca izjedbnačio Fedele. kada se sve sabere, Beograđani su pokazali da su kvalitetniji tim i da zasluženo idu u grupnu fazu. Rivale će saznati sutra malo poslije 13 časova.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: health tests
  2. Povratni ping: 다시보기
Back to top button