FUDBALREGION

ZVEZDA PREDSTAVILA MILOJEVIĆA “Stanković je za mene uradio tri stvari”

Crvena zvezda je na stadionu “Rajko Mitić” održala promociju novog šefa stručnog štaba Miloša Milojevića.

Milojević je naslijedio Dejana Stankovića kome je bio pomoćnik prije dvije godine upravo na klupi crveno-belih.

– Zahvaljujem se Zvezdinoj upravi koja je verovala u mene, a onda moram i Dejanu Stankoviću koji je za mene uradio tri stvari. Prvo mi je dao šansu, potom me je razumeo kada sam želeo da se samostalno oprobam, a sada mi dao i blagoslov i dobru grupu u Zvezdu. Želim mu sve najbolje na ljudskom i profesionalnom planu – bile su prve riječi Miloša Milojevića.

– Čast mi je da budem trener Zvezde, nisam mogao da biram vreme, ali imamo +7, imamo utakmicu večeras i probaćemo da dominiramo u našem prvenstvu. Grupa u Ligi Evrope jeste kao Liga šampiona, kao što je rekao generalni direktor, ali nije Liga šampiona i Crvena zvezda ne sme da gubi korak. Da ne verujem u sebe, ne bih došao na klupu Crvene zvezde.

Uslijedilo je pitanje šta će biti sa Ohijem i da li planira dovođenje desnog beka i zadnjeg veznog igrača.

– Na ta pitanja moram malo da sačekam, bio sam fokusiran na meč protiv Javora. Malo smo to prošli, sportski sektor, skauting i sportska služba rade na tom pitanju. Ne volim da donosim odluke u panici. Igračkim kadrom sam prezadovoljan, a da li postoji mesta za napredak? Uvek. Treba biti realan i sagledati mogućnosti. Igrači moraju da shvate da je svaki početak težak, da moraju da oni meni da pokažu da žele da igraju, nego što ja želim da im dam šansu. Bolje je nekada ne reagovati prebrzo. Ohi je naš napadač, svi dok su tu kod nas, računam na sve. Ako dođe neka ponuda koju klub ne može da odbije, to je već stvar kluba, nije mene – podvukao je Milojević.

Debi kao prvi trener Zvezde upisaće u subotu uveče od 20.00 protiv Javora u utakmici 8. kola Mozzartbet Superlige Srbije.

Tada će se detaljnije obratiti javnosti, te je zbog pripreme tog meča zvanična promocija bila skraćena.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 다시보기
Back to top button