FUDBALREGION

Natho: Vjerujem u tim, protiv Zvezde nam treba i sreća

Fudbaler Partizana Bibars Natho vjeruje u svoj tim i nada se da će sreća biti na njihovoj strani i da će pobijediti u predstojećem “vječitom” derbiju protiv Crvene zvezde.

– Sledeća utakmica je derbi, svako zna šta znači derbi, to je jedan drugačiji meč u odnosu na druge duele. Takođe, najvažniji meč za navijače. Pokušaćemo da damo najbolje, da damo sve od sebe. Vjerujem u naš tim, nadam se da će sreća biti na našoj strani i da ćemo pobediti – rekao je Natho.

Fudbaleri Partizana su u nedelju u gostima pobijedili Radnički 1923 sa 1:0, u utakmici osmog kola Super lige Srbije, a upravo je sva tri boda donio Natho, pogotkom u 88. minutu.

– Utakmica je bila veoma teška, bilo je izuzetno toplo, a teren je bio suv, nisu ga nakvasili vodom, te se lopta jedva kretala. I u prvom poluvremenu smo stvarali šanse, imali smo dvije dobre, nismo postigli gol, ali smo pobedili na kraju. Nismo dobro počeli sezonu i svaka pobjeda nam daje više samopouzdanja i gura nas naprijed – istakao je Natho. 

Za „crno-bijele“ je u Kragujevcu debitovao i Hamidu Traore.

– Dobili smo Traorea, jednog jakog igrača sredine terena, kakav nam je i bio potreban. Nadam se da će nam on pomoći da budemo bolji, a mi ćemo pokušati da mu pomognemo da se uklopi brzo i postane deo tima – rekao je Natho.

Derbi između Partizana i Crvene zvezde na programu je u srijedu od 20 časova na stadionu u Humskoj.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button